Kokossuppe med rejer. Hertil miniflutes.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 10 stkcherrytomater
  • 1 stksnackpeber
  • 200 gramchampignon
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 6 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 200 gramfrosne ærter
  • 285 gramrejer i lage
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kokossuppe med rejer. Hertil miniflutes.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker suppe med kokosmælk, karry, rejer, løg, hvidløg, champignoner, cherrytomater, peberfrugt og limesaft. Serveret med miniflutes med fuldkorn. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 10 stkcherrytomater
  • 1 stksnackpeber
  • 200 gramchampignon
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 6 dlvand
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 200 gramfrosne ærter
  • 285 gramrejer i lage
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl cherrytomater og snackpeber og rens og skyl champignonerne. Skær alle grøntsagerne i små tern.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, løg og hvidløg. Tilsæt kokosmælk, vand, bouillon, cherrytomater, snackpeber og champignoner og lad suppen simre i ca. 15 min.

3. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kom flutesne på en bageplade beklædt med bagepapir og lun flutesene.

4. Tilsæt ærter og drænede rejer til suppen og lad den simre i yderligere fem min. Smag til med limesaft, salt og peber.

5. Server suppen i skåle med flutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme flutesene på en bageplade beklædt med bagepapir.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre