Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker suppe med kokosmælk, karry, rejer, løg, hvidløg, champignoner, cherrytomater, peberfrugt og limesaft. Serveret med miniflutes med fuldkorn. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 10 stkcherrytomater
- 1 stksnackpeber
- 200 gramchampignon
- 1 spskkarry
- 4 dlkokosmælk
- 6 dlvand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 4 stkminiflutes med fuldkorn
- 200 gramfrosne ærter
- 285 gramrejer i lage
- 1 stklime
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl cherrytomater og snackpeber og rens og skyl champignonerne. Skær alle grøntsagerne i små tern.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, løg og hvidløg. Tilsæt kokosmælk, vand, bouillon, cherrytomater, snackpeber og champignoner og lad suppen simre i ca. 15 min.3
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kom flutesne på en bageplade beklædt med bagepapir og lun flutesene.4
Tilsæt ærter og drænede rejer til suppen og lad den simre i yderligere fem min. Smag til med limesaft, salt og peber.5
Server suppen i skåle med flutes som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme flutesene på en bageplade beklædt med bagepapir.