Risret med hakket svinekød og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramris
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskpaprika
  • 400 gramhakket svinekød
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 0.5 stkblomkål
  • 200 gramfrosne majs
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Risret med hakket svinekød og grøntsager

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

En super nem og lækker risret med hakket svinekød, peberfrugt, blomkål og majs. Stegt sammen med karry og paprika, der giver masser af smag. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramris
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskpaprika
  • 400 gramhakket svinekød
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 0.5 stkblomkål
  • 200 gramfrosne majs
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Varm en dyb pande eller wok op med olivenolie og svits karry, paprika og hakket skinkekød.

3. Imens kødet steger: Skyl peberfrugterne og fjern kernerne. Pil skrællen af løget. Skær løg, peberfrugt og blomkål i små tern.

4. Tilsæt peberfrugt, løg, blomkål og majs til kødet og lad det hele stege i ca. 15 min. og smag til med salt og peber.

5. Vend risene sammen med hakket svinekød og grøntsager. Smag til med salt og peber.

6. Server risretten i skåle og top med friskhakket persille. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. De kan også hjælpe med at vaske og skære peberfrugter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre