Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En super nem og lækker risret med hakket svinekød, peberfrugt, blomkål og majs. Stegt sammen med karry og paprika, der giver masser af smag. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramris
- 0.5 spskkarry
- 0.5 spskpaprika
- 400 gramhakket svinekød
- 2 stkrød peberfrugt
- 1 stkløg
- 0.5 stkblomkål
- 200 gramfrosne majs
- 1 pottepersille
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Varm en dyb pande eller wok op med olivenolie og svits karry, paprika og hakket skinkekød.3
Imens kødet steger: Skyl peberfrugterne og fjern kernerne. Pil skrællen af løget. Skær løg, peberfrugt og blomkål i små tern.4
Tilsæt peberfrugt, løg, blomkål og majs til kødet og lad det hele stege i ca. 15 min. og smag til med salt og peber.5
Vend risene sammen med hakket svinekød og grøntsager. Smag til med salt og peber.6
Server risretten i skåle og top med friskhakket persille. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. De kan også hjælpe med at vaske og skære peberfrugter.