Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en simpel og lækker ret med marineret svinefilet og bagt blomkål i ovnen, kogte kartofler og en basilikumdressing med revet citronskal. Fileten kan også steges på grillen, hvis vejret er til det. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 1 stkblomkål
- 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
- 1 pottefrisk basilikum
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skub og skyl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.3
Pluk små buketter af blomkålen og vend dem sammen med olivenolie, salt og peber. Fordel blomkål og svinefileten på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 25 min.4
Skyl basilikummen og hak den fint. Rør basilikummen sammen med creme fraiche, salt, peber og citronskal.5
Server svinefileten sammen med bagt blomkål, kogte kartofter og basilikumdressing som dryppelse. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen og smage til.