Kyllingegryde med ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 3 stksnackpeber
  • 0.5 stksquash
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spskkarry
  • 300 gramfersk kylling i tern
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 2 dlcremefine 15%
  • 1 terninghønsebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingegryde med ris

I samarbejde med

3.7, Meget populær

En lækker cremet gryderet med kylling i tern, snackpeber, squash, løg, paprika, karry og cremefine. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 3 stksnackpeber
  • 0.5 stksquash
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spskkarry
  • 300 gramfersk kylling i tern
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 2 dlcremefine 15%
  • 1 terninghønsebouillon
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løget og skyl og rens snackpeber og squash. Skær løg, snackpeber og squash i små tern.

3. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits paprika og karry heri. Tilsæt kylling i tern og brun dem af. Tilsæt løg, snackpeber og squash og steg det hele i ca. 5 min.

4. Tilsæt hakkede tomater, cremefine og bouillon og lad det hele simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.

5. Server den cremede kyllingegryde med dampende varme ris og top evt. med friske krydderurter, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget.

Ekstra smag: Top med friskhakket purløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre