Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker cremet gryderet med kylling i tern, snackpeber, squash, løg, paprika, karry og cremefine. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 3 stksnackpeber
- 0.5 stksquash
- 0.5 spskpaprika
- 0.5 spskkarry
- 300 gramfersk kylling i tern
- 1 dåsehakkede tomater
- 2 dlcremefine 15%
- 1 terninghønsebouillon
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løget og skyl og rens snackpeber og squash. Skær løg, snackpeber og squash i små tern.3
Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits paprika og karry heri. Tilsæt kylling i tern og brun dem af. Tilsæt løg, snackpeber og squash og steg det hele i ca. 5 min.4
Tilsæt hakkede tomater, cremefine og bouillon og lad det hele simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.5
Server den cremede kyllingegryde med dampende varme ris og top evt. med friske krydderurter, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget.
Ekstra smag: Top med friskhakket purløg.