Frikadeller med bulgursalat med mynte, chokolade og hindbær. Hertil tzatziki.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambulgur
  • 1 stkløg
  • 500 gramhakket svinekød
  • 30 gramhavregryn
  • 1 stkæg
  • 1.5 dlmælk
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 pottefrisk mynte
  • 125 gramhindbær
  • 30 grammørk chokolade
  • 400 gramtzatziki
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Frikadeller med bulgursalat med mynte, chokolade og hindbær. Hertil tzatziki.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Klassiske frikadeller serveret med en lækker og smagfuld bulgursalat med spidskål, frisk mynte, hindbær og chokolade og en færdiglavet tzatziki som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 grambulgur
  • 1 stkløg
  • 500 gramhakket svinekød
  • 30 gramhavregryn
  • 1 stkæg
  • 1.5 dlmælk
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 pottefrisk mynte
  • 125 gramhindbær
  • 30 grammørk chokolade
  • 400 gramtzatziki
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på posen og lad den køle af.

2. Pil skrællen af løget og hak det fint - brug evt. en minihakker. Rør hakket svinekød, løg, havregryn, æg, mælk, salt og peber sammen. Lad farsen trække i 5 min.

3. Imens farsen trækker: Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl mynten og hindbærerne. Hak mynten og chokoladen fint.

4. Varm en pande op med en blanding af oliven- og rapsolie. Steg en lille prøvedelle for at smage til. Steg dellerne gyldne på begge sider.

5. Imens frikadellerne steger: Vend bulguren sammen med spidskål, mynte, hindbær, chokolade og en god sjat olivenolie i en skål. Smag til med salt og peber.

6. Server frikadellerne med den lækre bulgursalat og tzatziki. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme bulgur, vand og salt i en gryde.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre