Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
På en hvid pizza bruges der mascarpone i stedet for tomatsauce, og det smager virkelig skønt. Her har vi lavet en vegetarisk pizza på fuldkornbund med mascarpone, sød kartoffel, burrata og basilikumolie. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramsøde kartofler
- 400 gramfuldkornspizzadej
- 200 grammascarpone
- 120 gramburrata
- 1 pottefrisk basilikum
- 1 dlolivenolie
- 1 stkvandmelon
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skræl de søde kartofler og skær dem i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern.3
Rul pizzadejen ud, fordel mascarpone og sød kartoffel og top med små stykker burrata.4
Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 min.5
Imens pizzaen bager: Skyl basilikummen og hak den sammen med olivenolien i en minihakker.6
Skær vandmelonen ud efter eget ønske.7
Server den sprøde vegetarpizza med basilikumolie på toppen og vandmelon som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme fyld på pizzaen.
Ekstra smag: Tilsæt hvidløg i basilikumolien.