Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi grillet saftige kyllingefileter, men de kan også sagtens steges på panden, hvis vejret ikke er til grill. Vi serverer fileterne sammen med friske grønne bønner, nye kartofler og en lækker champignonsovs. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 200 grambrune champignon
- 1 stkrødløg
- 2.5 dlcremefine 15%
- 450 gramkyllingefilet
- 200 gramgrønne bønner
- olivenolie
- sovsekulør
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.2
Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Pil skrællen af rødløget og skær det i små tern. Varm en pande op med olivenolie og steg champignonerne til de får en gylden stegeflade. Tilsæt rødløg og steg videre. Tilsæt cremefine og kulør og lad sovsen simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.3
Flæk kyllingefileterne på midten, så du får to flade fileter af hver. Fyr op under grillen eller varm en pande op med olivenolie. Steg kyllingefileterne på begge sider og krydr med salt og peber.4
Imens kyllingefileterne steger: Skær enderne af de friske bønner. Kog dem sammen med kartoflerne i ca. fem minutter for at spare tid og strøm.5
Server kyllingefileter med sprøde grønne bønner, nye kartofler og champignonsovs. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme kulør i sovsen og smage til.