Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Har har vi lavet en omgang nemme kartoffelrösti med taco-krydderimix og squash, der bages i ovnen. Vi serverer dem sammen med en sprød majssalat og en hurtig agurkedressing af creme fraiche og revet agurk. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramnye danske kartofler
- 1 stksquash
- 2 stkæg
- 28 gramtaco krydderimix
- 1 stkagurk
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 10 stkcherrytomater
- 1 stkrødløg
- 70 gramsalatmix
- 285 gramløse majs
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skræl kartoflerne og skyl squashen. Riv kartoflerne og squashen på den grove side af et rivejern og vrid væden ud af dem i et rent viskestykke.3
Vend de revne kartofler og squash sammen med æg, taco krydderimix og salt. Form små kugler med en ske og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem lidt flade. Bag kartoffelröstierne i ovnen i ca. 20 min. alt efter størrelse.4
Skyl agurken og riv halvdelen på den grove side af et rivejern. Vend revet agurk sammen med creme fraiche, salt og peber.5
Skyl cherrytomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær cherrytomaterne og den anden halvdel af agurken ud efter eget ønske og hak løget fint. Vend agurk, cherrytomater og rødløg sammen med salatmix, majs og en god sjat olivenolie. Smag til med salt og peber.6
Server de ovnbagte kartoffelrösti sammen med den sprøde majssalat og agurkedressing som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og tomaterne og pille skrællen af rødløget.