Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
En skøn salat der passer perfekt til mexikansk eller indisk mad. Men den kan altså også sagtens serveres til klassiske deller! Den er lavet med både mango, avocado, koriander, agurk og rødløg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkmango
- 1 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 0.5 stkicebergsalat
- 0.5 pottefriske koriander
- 2 stkavocado
- 1 stklime
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl mangoen og fjern stenen. Skær frugtkødet i små tern. Skyl agurken og skræl rødløget. Skær begge dele i små tern. Skær iceberg i mundrette stykker. Hak koriander fint og tag lidt fra til topping.2
Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern.3
Band mango, agurk, rødløg, salat, avocado og koriander og smag til med saften fra en lime, salt og peber.4
Server salaten til mexikansk eller indisk mad - eller frikadeller! Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære agurk.