Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en super simpel og lækker ret med bøffer skåret af svinemørbrad, kartoffelbåde og en hjemmerørt pestodressing. Svinemørbraden kan også steges på grillen, hvis vejret tillader det. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkblomkål
- 600 gramfrosne kartoffelbåde
- 1 stksvinemørbrad
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 90 gramrød pesto
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Pluk små buketter af blomkålen og vend dem sammen med olivenolie, salt og peber. Fordel blomkålen og kartoffelbådene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 25 min.3
Skær de største og mest genstridige sener af mørbraden og skær den ud i små bøffer. Krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg bøfferne efter smag - gennemstegte eller svagt rosa.4
Imens bøfferne steger: Rør creme fraichen sammen med pestoen i en skål.5
Server mørbradbøfferne med kartoffelbåde, bagt blomkål og pestodressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.