Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En mega nem pastaret der, på trods af få ingredienser, smager virkelig skønt. Fuldkornspasta vendt med en tomatsovs lavet af italienskinspireret grøntsagsblanding, kapers og hakkede tomater. Vi topper hele herligheden med frisk mozzarella. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
- 1 dåsehakkede tomater
- 30 gramkapers
- 2 kuglemozzarella
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på posen.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits den frosne grøntsagsblanding. Tilføj hakkede tomater og kapers og lad sovsen simre i ca. fem min. Smag til med salt og peber.3
Server fuldkornspastaen med den smagfulde tomatsovs i skåle og top med frisk mozzarella. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetarisk. Velbekomme!Tip
Tips til minde børn i køkkenet: Lad dine børn smage til og dække et fint bord.