Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Har har vi lavet en vegetarisk bulgursalat med spidskål, æbler, agurk, edamamebønner, avocado og ristede hasselnødder. Serveret med en hurtig basilikumdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 grambulgur
- 50 gramhasselnødder
- 300 gramedamamebønner
- 0.5 stkspidskål
- 2 stkæbler
- 0.5 stkagurk
- 2 stkavocado
- 1 pottefrisk basilikum
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tilbered bulguren efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med kold vand.2
Rist hasselnødderne på en pande eller i ovnen ved 160 grader varmluft i ca. 10 min.3
Overhæld edamamebønnerne med kogende vand.4
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl æblerne og agurken og skær begge dele ud efter eget ønske. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver.5
Vend spidskålen sammen med bulguren, bælgede edamamebønner, æbler, agurk, en god sjat olivenolie, salt og peber i en stor skål. Top med ristede hasselnødder og avocado.6
Skyl basilikum og hak den fint. Rør creme fraichen sammen med hakket basilikum i en skål og smag til med salt og peber.7
Server den sprøde salat sammen med basilikumdressingen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æbler og agurk.