Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En ultra nem opskrift med kun fire ingredienser: Hakkebøffer, kartofler, bearnaisesauce og majskolber. Nem mad på 15 minutter - perfekt til travle dage. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfærdigformede hakkebøffer
- 650 gramkartofler
- 2 stkmajskolber
- 400 gramfærdig bearnaisesauce
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Steg hakkebøfferne på en pande i olivenolie 4-6 minutter på hver side. Imens bøfferne steger, laver du resten.2
Skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand, så de stadig har bid - det tager 8-10 minutter med små kartofler. Og er kartoflerne store, så skræl dem og skær dem i mindre stykker.3
Skær imens enderne af majskolberne og fjern blade og "hår". Kog kolberne i saltet vand i 7-8 min.4
Når kartoflerne er færdige, hælder du vandet fra og steger dem i et par minutter på en pande i lidt olivenolie.5
Opvarm saucen i en gryde eller i en skål i mikroovnen.6
Server hakkebøfferne med stegte kartofler, majskolber og bearnaisesauce. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fjerne skræl og hår fra majskolberne.