Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre koteletter paneret i rugmel. Serveret med aspargeskartofler, grønne bønner og en simpel brun sovs med rødløg og cremefine. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramaspargeskartofler
- 1 stkrødløg
- 2.5 dlcremefine 15%
- 0.5 terningsvinebouillon
- 450 gramfrosne bønner
- 60 gramrugmel
- 500 gramkoteletter
- sovsekulør
- salt
- peber
- rapsolie
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Pil evt. kartoflerne hvis du har tid.2
Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Varm en kasserolle op med rapsolie og svits rødløget. Tilsæt cremefine, bouillon og sovsekulør. Lad sovsen koge og smag til med salt og peber.3
Kog bønnerne i letsaltet vand i 5-7 min.4
Hæld rugmel op i en dyb tallerken og vend det sammen med salt og peber. Vend koteletterne i melet.5
Varm en pande op med rapsolie og steg de rugmelspanerede koteletter til de er gyldne og sprøde på begge sider.6
Server de lækre rugmelspanerede koteletter med aspargeskartofler, bønner og brun sovs. Velbekomme!Tip
Tips til minde børn i køkkenet: Lad dine børn skrubbe og skylle kartoflerne.
Ekstra smag: Tilsæt lidt eddike til sovsen.