Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Et nemt og lækkert tapas-bord med omelet, brunchpølser, oliven, ananas, tomater og pesto. Og så kan du jo selv fjerne noget af det, du ikke bryder dig om eller tilføje lidt ekstra, som du er vild med. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 6 stkæg
- 350 grambrunchpølser
- 1 stkfrisk ananas
- 20 stkcherrytomater
- 1 stkfoccaciabrød
- 130 gramgul pesto
- 180 gramolivenmix
- olivenolie
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Har du købt foccaciabrød, der skal varmes, så sæt det i en kold ovn og tænd på 180 grader varmluft. Så sparer du på energien.2
Slå æggene ud og pisk dem sammen med salt og peber. Kom olie på en pande og hæld æggemassen på en varm pande. Steg æggemassen færdig, til du har en stivnet omelet.3
Steg pølserne i en anden pande i lidt olie.4
Skær ananas i skiver. Skyl tomaterne, skær dem i kvarte og pynt omeletten med halvdelen. Server resten som snacktomater. Skær foccaciabrødet i skiver.5
Stil alt på bordet i små skåle og på tallerkener og lad familien sammensættes deres yndlingstapas. Velbekomme!Tip
Opgave til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære ananas i skiver. De kan også piske ægget sammen.