Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En lynhurtig spaghetti med kødsovs, der er lavet på færdigsnittede frosne grøntsager og hakket kalve- og svinekød, som vi serverer med parmesan på toppen og agurkestave som gnavergrønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsspaghetti
- 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
- 1 spskpaprika
- 1 fedhvidløg
- 400 gramhakket kalv og flæsk
- 1 dåsehakkede tomater
- 100 gramtomatpuré
- 1 dlvand
- 1 spsktørret oregano
- 0.5 stkagurk
- 100 gramrevet parmesan
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Bring en gryde med vand i kog. Skal det gå ekstra stærkt, kan du koge vandet i en elkedel og hælde i gryden. Kog pastaen som anvist på pakken.2
Steg de frosne grøntsager på en pande i lidt olivenolie i et par minutter. Tilsæt paprika, presset hvidløg og hakket kalve- og svinekød og brun det af.3
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, vand og oregano og rør godt. Lad bolognesen simre i ca. 5 minutter.4
Skyl agurken og skær den i stave.5
Smag bolognesen til med salt og peber og server i en dyb tallerken med spaghetti, parmesan på toppen og agurkestave som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage kødsovsen til. De kan også hjælpe med at dække bord.
Ekstra smag: Hvis du vil have mere dybde i smagen, kan du tilsætte smuldret bouillon.