Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Farsen fra medister er en super hurtig måde at lave kødboller på. Her serverer vi dem i en smagfuld flødesauce sammen med frisk pasta og italiensk tomatsalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 grammedisterpølse
- 1 fedhvidløg
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spsktørret oregano
- 1.5 dlvand
- 1.5 dlpiskefløde
- frisk pasta
- 250 gramcherrytomater
- 1 stkrødløg
- 1 kuglemozzarella
- 0.5 pottefrisk basilikum
- 0.5 stkcitron
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Klip hul i den ene ende af medisterpølsen. Klem små kødboller ud og steg dem på panden i olie.2
Når kødbollerne har stegt et par minutter, tilsættes presset hvidløg, smuldret grøntsagbouillon, oregano el. timian, vand og fløde. Lad det hele simre mens du fikser resten.3
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.4
Skyl tomaterne og halver dem. Skræl og skær løg i fine skiver. Dræn mozzarellaen og riv den i mindre stykker. Hak basilikum fint. Bland salaten med olie, citronsaft, salt og peber.5
Smag nu saucen til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft.6
Servér den friske pasta med kødboller, flødesauce og tomatsalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at rive mozzarellaen i mindre stykker.