Falafler og pastasalat med mango og avocado

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 200 gramedamamebønner
  • 300 gramfalafler
  • 2 stkhjertesalat
  • 1 stksnackpeber
  • 1 stkrødløg
  • 1 stkmango
  • 2 stkavocado
  • 285 gramløse majs
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Falafler og pastasalat med mango og avocado

I samarbejde med

3.0, Meget populær

Falafler er en slags paneret og vegetarisk kikærtedelle der er super børnevenlige. Her serverer vi dem sammen med en lækker pastasalat med mango, avocado, snackpeber, majs og hjertesalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 200 gramedamamebønner
  • 300 gramfalafler
  • 2 stkhjertesalat
  • 1 stksnackpeber
  • 1 stkrødløg
  • 1 stkmango
  • 2 stkavocado
  • 285 gramløse majs
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på posen og tilsæt edamamebønnerne de sidste par minutter. Så sparer du på strømmen. Overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Tænd ovnen og opvarm falaflerne efter anvisningen på pakken. Du kan også stege dem i lidt olivenolie på en pande.

3. Skyl hjertesalaten og snackpeberen. Pil skrællen af rødløget. Fjern skræl og sten fra mangoen og avocadoerne. Skær det hele ud efter eget ønske.

4. Hæld væden fra majsene.

5. Vend pastaerne og edamamebønnerne sammen med hjertesalat, snackpeber, rødløg, mango, avocado, majs og en god sjat olivenolie. Smag til med limesaft, salt og peber.

6. Server de sprøde falafler og den fyldige pastasalat i skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i gryden til pastaerne.

Ekstra smag: Top med friske koriander og husets yndlingsdressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre