Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Falafler er en slags paneret og vegetarisk kikærtedelle der er super børnevenlige. Her serverer vi dem sammen med en lækker pastasalat med mango, avocado, snackpeber, majs og hjertesalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspastaskruer
- 200 gramedamamebønner
- 300 gramfalafler
- 2 stkhjertesalat
- 1 stksnackpeber
- 1 stkrødløg
- 1 stkmango
- 2 stkavocado
- 285 gramløse majs
- 1 stklime
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på posen og tilsæt edamamebønnerne de sidste par minutter. Så sparer du på strømmen. Overhæld dem herefter med koldt vand.2
Tænd ovnen og opvarm falaflerne efter anvisningen på pakken. Du kan også stege dem i lidt olivenolie på en pande.3
Skyl hjertesalaten og snackpeberen. Pil skrællen af rødløget. Fjern skræl og sten fra mangoen og avocadoerne. Skær det hele ud efter eget ønske.4
Hæld væden fra majsene.5
Vend pastaerne og edamamebønnerne sammen med hjertesalat, snackpeber, rødløg, mango, avocado, majs og en god sjat olivenolie. Smag til med limesaft, salt og peber.6
Server de sprøde falafler og den fyldige pastasalat i skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i gryden til pastaerne.
Ekstra smag: Top med friske koriander og husets yndlingsdressing.