Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre fiskefileter paneret i rugmel. Serveret med hjemmerørt remoulade, ovnbagte kartoffelskiver og rosenkål vendt med hvidløg og citronskal. En super nem fiskeret. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 500 gramfrosne rosenkål
- 2 fedhvidløg
- 1 stkøkologisk citron
- 100 grammayonnaise
- 100 grampickles
- 0.5 spskkarry
- 50 gramrugmel
- 225 gramrødspættefileter
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i skiver á ca. 0.5 cm. Vend kartofler og rosenkål sammen med en god sjat olivenolie, presset hvidløg, revet citronskal, salt og peber.3
Fordel grøntsagerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min. til kartoflerne er møre.4
Rør mayonnaise, pickles og karry sammen i en skål.5
Hæld rugmel sammen med lidt salt og peber i en skål.6
Skyl rødspættefileterne og dup dem tørre med lidt køkkenrulle. Vend herefter rødspættefileterne i rugmelsblandingen.7
Varm en pande op med rapsolie og steg fiskefileterne. Vend forsigtigt fiskefileterne undervejs og tilsæt evt. lidt ekstra olie. Steg dem flot gyldne.8
Server fiskefileterne med hjemmerørt remoulade, ovnbagte kartoffelskiver og rosenkål. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre remouladen sammen.
Ekstra smag: Top med friskpresset citronsaft og dild.