Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En super nem pastaret med fuldkornspasta, en færdig grøntsagsblanding og kyllingepølser. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspastaskruer
- 1 spskpaprika
- 500 gramfrossen efterårsblanding
- 1 spsktørret timian
- 140 gramtomatpuré
- 3 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 300 gramkyllingepølser
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits paprikaen. Tilsæt efterårsblandingen og lad det hele stege i ca. 5 minutter.3
Tilsæt timian, tomatpure, vand og bouillon.4
Skær kyllingepølserne i mundrette bidder, vend dem i retten og lad den simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.5
Server pastaretten i skåle og top evt. med persille hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Persille.