Max 15 min.: Pasta med pølser og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 1 spskpaprika
  • 500 gramfrossen efterårsblanding
  • 1 spsktørret timian
  • 140 gramtomatpuré
  • 3 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 300 gramkyllingepølser
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Pasta med pølser og grønt

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En super nem pastaret med fuldkornspasta, en færdig grøntsagsblanding og kyllingepølser. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 1 spskpaprika
  • 500 gramfrossen efterårsblanding
  • 1 spsktørret timian
  • 140 gramtomatpuré
  • 3 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 300 gramkyllingepølser
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits paprikaen. Tilsæt efterårsblandingen og lad det hele stege i ca. 5 minutter.

3. Tilsæt timian, tomatpure, vand og bouillon.

4. Skær kyllingepølserne i mundrette bidder, vend dem i retten og lad den simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

5. Server pastaretten i skåle og top evt. med persille hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre