Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En lækker og simpel pastaret med fuldkornspasta, laks og en cremet sovs af friskost vendt med stegte champignoner, squash og spinat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg eller rødløg
- 400 gramchampignon
- 75 gramspæde spinatblade
- 1 stksquash
- 250 gramfuldkornspastaskruer
- 200 gramfriskost
- 1 dlvand
- 225 gramlaksefileter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løget og hak det fint. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl spinaten og squashen og riv squashen på den grove side af et rivejern.2
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.3
Varm en pande op med olivenolie og steg løg og champignoner til de er gyldne. Tilsæt squash, friskost og vand og lad det simre.4
Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i mindre stykker. Vend spinaten og laksen i sovsen og lad det simre i ca. 10 min. under omrøring. Smag til med salt og peber.5
Vend sovsen sammen med pastaen inden servering eller server hver for sig.6
Server pastaretten i skåle og top evt. med revet citronskal og citronsaft, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og skylle spinaten og squashen.
Ekstra smag: Citronskal og citronsaft.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.