Nachos med ost, oksekød, salat og salsa

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramtortillachips
  • 200 gramrevet mozzarella 13%
  • 400 gramhakket oksekød
  • 40 gramtacomix
  • 75 gramfærdig salatmix
  • 2 stkavocado
  • 285 gramløse majs
  • 150 gramtacosauce
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nachos med ost, oksekød, salat og salsa

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker (og syndig) børnefavorit med nachos, smeltet ost, oksekød, salsa og salat med majs, avocado og løg. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramtortillachips
  • 200 gramrevet mozzarella 13%
  • 400 gramhakket oksekød
  • 40 gramtacomix
  • 75 gramfærdig salatmix
  • 2 stkavocado
  • 285 gramløse majs
  • 150 gramtacosauce
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Smør et ovnfast fad med olivenolie og fordel chipsene deri. Top med revet ost. Bag chipsene i ovnen i 15-20 minutter til de er sprøde og osten gylden.

3. Steg oksekødet på en pande i lidt olivenolie sammen med tacomix. Steg videre til oksekødet er gennemstegt.

4. Skyl salaten. Flæk avocadoen og skær i tern. Dræn majsene. Bland salaten med valgfri dressing.

5. Server de varme nachos med salat, oksekød og salsa og creme fraiche på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smøre fadet med olivenolie. De kan også hælde nachos og revet ost i fadet - og uden tvivl smage undervejs!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre