Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet lækre vegetarbøffer med kidneybønner og et lille strejf af spidskommen. Vi serverer dem sammen med bønner, cherrytomater, rødløg og kartofler bagt i ovnen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 2 stkrødløg
- 10 stkcherrytomater
- 450 gramfrosne bønner
- 0.25 pottefrisk timian
- 1 dåsekidneybønner
- 0.5 spskspidskommen
- 60 gramhavregryn
- 1 stkæg
- 0.5 terninggrøntsagsbouillon
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Pil skrællen af rødløgene og skær den ene halvdel i både og den anden i grove tern. Skyl cherrytomaterne.3
Vend kartofler, rødløg i både, cherrytomater og de frosne bønner med en god sjat olivenolie, frisk timian, salt og peber. Fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 25 min.4
Kom kidneybønnerne i en si og overhæld dem med koldt vand. Kom kidneybønner, rødløg i tern, spidskommen, havregryn, æg og bouillon i en foodprocessor eller brug en stavblender. Blend det hele sammen til en ensartet masse.5
Varm en pande op med rapsolie og steg en lille prøvedelle for at smage til. Steg kidneybøfferne til de har fast konsistens og en gylden overflade på begge sider.6
Server kidneybøfferne sammen med grøntsager og kartofler bagt i ovnen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kartofler og cherrytomater.