Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Ristaffel er en rigtig hyggelig ret at samles om - og så kan børnene selv vælge tilbehør. Vi har lavet karrysovsen af en færdig grøntsagsblanding, kokosmælk og selvfølgelig karry. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsris
- 450 gramkyllingefilet
- 2 spskkarry
- 500 gramfrossen grøntsagsbund
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninghønsebouillon
- 2 stkbananer
- 200 gramfrosne ærter
- 1 stkblandede peberfrugter
- 100 grampeanuts
- 2 dlkogevand
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Halver kyllingefileterne, læg dem i en gryde med letsaltet vand og lad dem koge i ca. 15 min. Gem kogevandet til karrysovsen.3
Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits karry og den frosne grøntsagsblanding. Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.4
Pil skrællen af bananerne og skær dem i skiver. Overhæld ærterne med kogende vand. Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Anret banan, ærter, peberfrugt og peanuts i små skåle.5
Tilsæt kogevandet fra den kogte kylling og blend sovsen med en stavblender. Smag til med salt og peber.6
Pluk kyllingekødet eller skær det i tern og tilsæt til karrysovsen.7
Server kylling i karry med dampende varme ris og topping i små skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn anrette topping i små skåle.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter.