Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækker fiskeret med rødspættefileter, en færdig grøntsagsblanding med grøn karry, kokosmælk og fuldkornsris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsris
- 400 gramgreen curry blanding fra frost
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 225 gramrødspættefileter
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen og tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Vend den frosne grøntsagsblanding sammen med kokosmælk og bouillon i en skål og fordel blandingen i et ovnfast fad.3
Rul rødspættefileterne sammen og fordel dem ovenpå grøntsagerne. Krydr med salt og peber og bag fadet i ovnen i 25-30 min.4
Server rødspættefileter og grøntsager sammen med dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter og citronsaft.