Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi en simpel pastaret med fuldkornspasta, squash, brune champignoner og ærter i en lækker sauce med friskost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkrødløg
- 1 fedhvidløg
- 200 grambrune champignon
- 0.5 stksquash
- 250 grampennepasta med fuldkorn
- 200 gramPhiladelphia eller anden friskost
- 1 dlvand
- 200 gramfrosne ærter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl squashen og skær den i kvarte.2
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.3
Varm en pande op med olivenolie og steg løg, hvidløg, champignoner og squash. Tilsæt friskost, vand og ærter og lad det simre. Smag til med salt og peber.4
Bland pastaen med saucen og server pastaretten i skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i gryden til pastaerne.