Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Marineret svinefilet med ovnbagte timiankartofler og en lækker rødbedesalat med blåbær, hasselnøddeflager og honningdressing. Serveret med en simpel sennepssovs. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- frisk eller tørret timian
- 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
- 125 gramblåbær
- 75 gramsalatmix
- 200 gramrevne rødbeder
- 40 gramhasselnøddeflager
- 3 spskolivenolie
- 1 spskhonning
- 1 spskeddike
- 2.5 dlcremefine 15%
- 0.5 spskdijonsennep
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og halver dem. Vend kartoflerne med en god sjat olivenolie, timian, salt og peber. Fordel kartoflerne og svinefileten på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det hele i ovnen i ca. 25 min.3
Skyl blåbærrene og vend dem sammen med salaten, de revne rødbeder og hasselnøddeflagerne. Rør olivenolie, honning, eddike, salt og peber sammen til en dressing i en lille skål og vend den i salaten.4
Hæld cremefine op i en kasserolle og tilsæt sennep. Lad sovsen koge og smag til med salt og peber.5
Server den saftige svinefilet med timianbagte kartofler, rødbedesalat og sennepssovs. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.