Svinefilet med timianbagte kartofler, rødbedesalat og sennepsovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  •  frisk eller tørret timian
  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 125 gramblåbær
  • 75 gramsalatmix
  • 200 gramrevne rødbeder
  • 40 gramhasselnøddeflager
  • 3 spskolivenolie
  • 1 spskhonning
  • 1 spskeddike
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 spskdijonsennep
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Svinefilet med timianbagte kartofler, rødbedesalat og sennepsovs

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Marineret svinefilet med ovnbagte timiankartofler og en lækker rødbedesalat med blåbær, hasselnøddeflager og honningdressing. Serveret med en simpel sennepssovs. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  •  frisk eller tørret timian
  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 125 gramblåbær
  • 75 gramsalatmix
  • 200 gramrevne rødbeder
  • 40 gramhasselnøddeflager
  • 3 spskolivenolie
  • 1 spskhonning
  • 1 spskeddike
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 spskdijonsennep
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og halver dem. Vend kartoflerne med en god sjat olivenolie, timian, salt og peber. Fordel kartoflerne og svinefileten på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det hele i ovnen i ca. 25 min.

3. Skyl blåbærrene og vend dem sammen med salaten, de revne rødbeder og hasselnøddeflagerne. Rør olivenolie, honning, eddike, salt og peber sammen til en dressing i en lille skål og vend den i salaten.

4. Hæld cremefine op i en kasserolle og tilsæt sennep. Lad sovsen koge og smag til med salt og peber.

5. Server den saftige svinefilet med timianbagte kartofler, rødbedesalat og sennepssovs. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.