Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En nem og simpel opskrift med færdigstegte kalkun- og kyllingefrikadeller. Har du ekstra tid tilovers, kan du trykke på kokkehuen og lave dine egne deller. Serveret med kartofler og grønne bønner i tomatsauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 1 dåsehakkede tomater
- 30 gramkapers
- 400 gramfrosne bønner
- 200 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.2
Kom hakkede tomater og kapers op i en kasserolle og bring det i kog. Smag til med salt og peber.3
Kog bønnerne sammen med kartoflerne i ca. 3 min. - eller kog dem i en gryde for sig. Du kan også bruge friske bønner. Husk blot at nippe enderne af.4
Varm en pande op med olivenolie og lun frikadellerne. Du kan også give dem en tur i mikroovnen.5
Vend kartofler og bønner sammen med tomatsaucen og server sammen med kalkun- og kyllingefrikadellerne. Velbekomme!6
Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at skrælle kartoflerne.