Cremet pasta med rejer

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grampennepasta med fuldkorn
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 1 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 150 gramfriskost
  • 200 gramfrosne rejer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Cremet pasta med rejer

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en lækker pastaret med fuldkornspasta, squash, hakkede tomater, friskost og paprika. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grampennepasta med fuldkorn
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 1 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 150 gramfriskost
  • 200 gramfrosne rejer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern.

3. Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og paprika. Tilsæt hakkede tomater, friskost og squash. Lad sovsen simre i ca. 10 min. og smag til med salt og peber.

4. Vend de frosne rejer i sovsen og lad den simre i ca. 5 min.

5. Server cremet pasta med rejer i skåle og top evt. med friskpresset citronsaft og friske krydderurter, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.

Ekstra smag: Top med citronsaft og friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre