Fyldig tomatsuppe med creme fraiche og hvidløgsflute

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stksnackpeber
  • 2 fedhvidløg
  • 450 gramfrosne suppeurter
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 6 dlvand
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fyldig tomatsuppe med creme fraiche og hvidløgsflute

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Fyldig tomatsuppe med hakkede tomater, snackpeber, hvidløg og suppeurter. Vi serverer suppen med creme fraiche på toppen og hvidløgsflute som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stksnackpeber
  • 2 fedhvidløg
  • 450 gramfrosne suppeurter
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 6 dlvand
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Skyl snackpeberen, pil skrællen af hvidløgene og skær begge dele i grove tern.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits snackpeber, hvidløg og suppeurter.

3. Tilsæt hakkede tomater, vand, oregano, timian og bouillon. Bring det hele i kog og lad suppen simre under låg i ca. 20 min.

4. Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.

5. Blend suppen igennem med en stavblender eller en almindelig blender. Smag til med salt og peber.

6. Server den fyldige tomatsuppe i skåle og top med creme fraiche og lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme hvidløgsflutene på en bageplade beklædt med bagepapir.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre