Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Fyldig tomatsuppe med hakkede tomater, snackpeber, hvidløg og suppeurter. Vi serverer suppen med creme fraiche på toppen og hvidløgsflute som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stksnackpeber
- 2 fedhvidløg
- 450 gramfrosne suppeurter
- 2 dåsehakkede tomater
- 6 dlvand
- 0.5 spsktørret oregano
- 0.5 spsktørret timian
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Skyl snackpeberen, pil skrællen af hvidløgene og skær begge dele i grove tern.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits snackpeber, hvidløg og suppeurter.3
Tilsæt hakkede tomater, vand, oregano, timian og bouillon. Bring det hele i kog og lad suppen simre under låg i ca. 20 min.4
Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.5
Blend suppen igennem med en stavblender eller en almindelig blender. Smag til med salt og peber.6
Server den fyldige tomatsuppe i skåle og top med creme fraiche og lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme hvidløgsflutene på en bageplade beklædt med bagepapir.