Wok med kylling, kartofler og broccoli i peanutsauce. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 400 gramkyllingelårfilet
  • 1 stkporre
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 spskpeanutbutter
  • 350 gramkartofler
  • 1 stkbroccoli
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Wok med kylling, kartofler og broccoli i peanutsauce. Hertil ris.

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

En lækker wokret med kylling, kartofler, broccoli og porre i en lækker peanutsauce af karry, kokosmælk og peanutbutter. Vi har brugt lårfilet, men du kan sagtens brug alm. kyllingefilet. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 400 gramkyllingelårfilet
  • 1 stkporre
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 spskpeanutbutter
  • 350 gramkartofler
  • 1 stkbroccoli
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skær kyllingen i tern. Rens porren for jord, vask den grundigt og skær den i tynde skiver. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint.

3. Varm en wok eller dyb gryde op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt kylling og brun det af. Tilsæt porre og hvidløg og steg videre i et par minutter.

4. Tilsæt kokosmælk, bouillon og peanutbutter og lad det simre.

5. Skræl kartoflerne, skær dem i små tern og tilsæt dem retten.

6. Pluk små buketter af broccolien og skyl dem. Tilsæt broccolibuketterne og lad det hele simre under låg i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

7. Server wokretten i skåle med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Vælg fuldkornsris hvis du kan - vær opmærksom på længere kogetid.

Tips til mindre børn: Lad dine børn skrælle kartoflerne.

Ekstra smag: Top med limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre