Kyllingelår med bådkartofler, sauce og grønne bønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 grambarbeque kyllingelår
  • 1000 gramkartofler
  • 450 gramfrosne bønner
  • 410 gramfærdiglavet brun sauce
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingelår med bådkartofler, sauce og grønne bønner

I samarbejde med

3.0, Meget populær

Vi har lavet en rigtig weekendklassiker med kyllingelår, bådkartofler, sauce og kogte grønne bønner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 grambarbeque kyllingelår
  • 1000 gramkartofler
  • 450 gramfrosne bønner
  • 410 gramfærdiglavet brun sauce
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 30 minutter til de er gennemstegte hele vejen igennem. Bruger du frosne lår så vær opmærksom på længere stegetid.

3. Skrub eller skræl kartoflerne. Skær kartoflerne i både og læg dem på endnu en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og evt. lidt krydderier. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter til de er smukt gyldne og sprøde.

4. Kog bønnerne i saltet vand i 3-4 minutter. Lun saucen som anvist på emballagen.

5. Server kyllingelårene med kartofler, sauce og bønner. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære kartoflerne. De kan også dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre