Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
Vi har lavet en rigtig weekendklassiker med kyllingelår, bådkartofler, sauce og kogte grønne bønner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 grambarbeque kyllingelår
- 1000 gramkartofler
- 450 gramfrosne bønner
- 410 gramfærdiglavet brun sauce
- bagepapir
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 30 minutter til de er gennemstegte hele vejen igennem. Bruger du frosne lår så vær opmærksom på længere stegetid.3
Skrub eller skræl kartoflerne. Skær kartoflerne i både og læg dem på endnu en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med lidt olivenolie og evt. lidt krydderier. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter til de er smukt gyldne og sprøde.4
Kog bønnerne i saltet vand i 3-4 minutter. Lun saucen som anvist på emballagen.5
Server kyllingelårene med kartofler, sauce og bønner. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære kartoflerne. De kan også dække et fint bord.