Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Vi har lavet en ultra hurtig og nem omgang aftensmad med kun fem ingredienser. En dejlig masala-gryde med kylling, karry og kokosmælk, som serveres med ris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 400 gramfrossen tikka masala-blanding
- 0.5 spskkarry
- 400 gramkyllingelårfilet
- 4 dlkokosmælk
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog ris efter anvisningen på pakken.2
Steg masalablandingen i en dyb pande eller wok sammen med karry i lidt olie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand.3
Skær kyllingefileterne i mindre tern og tilsæt dem i gryden og lad dem stege med, indtil kødet begynder at tage lidt farve.4
Tilsæt kokosmælk og bring det i kog. Smag til med salt og peber, når kødet er gennemstegt.5
Server masala-gryden med ris. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn tage tid på, hvor hurtig du faktisk kan lave denne ret - de kan også smage retten til!