Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker vegetarret med stegte grøntsager og kidneybønner serveret i fuldkornstortillas med creme fraiche og en hjemmerørt avocadocreme. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stksnackpeber
- 1 stkrødløg
- 0.5 spskspidskommen
- 0.5 stkspidskål
- 1 dåsekidneybønner
- 285 gramløse majs
- 2 stkavocado
- 1 fedhvidløg
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 6 stkfuldkornstortillas
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl snackpeber, pil skrællen af rødløg og skær begge dele ud efter eget ønske.2
Varm en pande op med en god sjat olivenolie og svits spidskommen. Tilsæt peberfrugt og rødløg og steg det i et par minutter.3
Snit spidskålen fint. Kom kidneybønnerne i en si og overhæld dem med vand. Tilsæt spidskål, kidneybønner og drænede majs til panden og lad retten simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.4
Fjern stenene fra avocadoerne og mos avocadokødet med en gaffel i en skål. Pil skrællen af hvidløget. Tilsæt presset hvidløg og en spsk. creme fraiche eller to samt salt og peber. Brug resten af creme fraichen som dressing i pandekagerne.5
Lun tortillapandekagerne i ovnen eller på en brødrister.6
Server lune tortillapandekager med vegetarfyld, creme fraiche og avocadocreme. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre avocadocremen sammen.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter og limesaft.