Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker mørbradgryde med champignoner og ærter i en sovs med karry, paprika og madlavningsfløde. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 400 gramchampignon
- 1 stksvinemørbrad
- 1 spskkarry
- 1 spskpaprika
- 1 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 1 terningsvinebouillon
- 1 spsktørret timian
- 200 gramfrosne ærter
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Rens og skyl champignon og skær dem i kvarte.3
Puds de mest genstridige sener af mørbraden og skær den i passende stykker.4
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, paprika og kødet. Tilsæt løg og champignoner og steg det i ca. 5 min.5
Tilsæt hakkede tomater, tomatpure, madlavningsfløde, bouillon og timian og lad retten simre i ca. 10 min. Tilsæt ærter og lad det simre videre i 5 min. Smag til med salt og peber.6
Server mørbradgryden med dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og skær champignonerne i kvarte.