Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Marineret svinefilet med ovnbagte kartofler og en simpel tomatsalat med oliven og tzatziki. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 800 grammarineret filet med tomat og ramsløg
- 0.5 stkagurk
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 fedhvidløg
- 4 stktomater
- 1 stkrødløg
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skræl kartoflerne og skær dem i både. Vend kartoflerne i en god sjat olivenolie, salt og peber. Fordel kartoflerne og svinefileten på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det hele i ovnen i ca. 25 min., til fileten er gennemstegt.3
Skyl agurken og riv halvdelen af den på den grove side af et rivejern. Rør revet agurk sammen med creme fraiche og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.4
Skyl tomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær den anden halvdel af agurken, tomaterne og rødløget efter eget ønske. Vend det hele sammen med en god sjat olivenolie, oliven, salt og peber.5
Server den saftige svinefilet med ovnbagte kartofler, tomatsalat og tzatziki. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tzatzikien sammen.