Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En skøn ærtesuppe med den fineste grønne farve. Vi serverer den med creme fraiche på toppen og sprøde hvidløgsflutes med fuldkorn som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramsmå kartofler
- 1 stkløg
- 8 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 400 gramfrosne ærter
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Pil skrællen af løget og skær det i grove tern. Kom en sjat olivenolie i en dyb gryde og svits løg og kartofler i et par minutter.2
Tilsæt vand og bouillon og lad det koge i ca. 15 min. Tilsæt ærterne og lad dem koge med i ca. 5 min. Blend suppen med en stavblender eller almindelig blender. Smag til med salt og peber.3
Lun flutene i ovnen efter anvisningen på posen.4
Server ærtesuppen med creme fraiche på toppen og sprøde hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og smage suppen til.