Kylling og gulerødder i østersauce med nudler og cashewnødder

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramkyllingefilet
  • 500 grammini gulerødder
  • 1 dløsterssauce
  • 2 dlvand
  •  fuldkornsnudler
  • 50 gramcashewnødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling og gulerødder i østersauce med nudler og cashewnødder

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Hurtig wok med kyllingestykker, gulerødder og østersauce, som vi serverer med fuldkornsnudler og cashewnødder på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 450 gramkyllingefilet
  • 500 grammini gulerødder
  • 1 dløsterssauce
  • 2 dlvand
  •  fuldkornsnudler
  • 50 gramcashewnødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skær kyllingen i mindre stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

2. Steg kyllingen i olie i en wok eller dyb pande, til stykkerne er gennemstegte og har taget farve. Tilsæt gulerødder, østersauce og vand. Smag til med salt og peber. Du kan også tilsætte lidt hvidløg, hvis du har det på lager.

3. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra. Vend dem evt. med lidt olie for at undgå, at de klumper sammen.

4. Server nudlerne med kyllingeblandingen og cashewnødder på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre