Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Hakkebøffer med flødesauce og stegte peberfrugter. Hertil frisk pasta og salat med jordbær og iceberg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 stkrød peberfrugt
- 4 stkfærdigformede hakkebøffer
- 2 dlpiskefløde
- 2 dlvand
- 1 terningoksebouillon
- 0.5 spsktørret timian
- 2 spskmajsstivelse
- 500 gramfrisk pasta
- 0.5 stkicebergsalat
- 250 gramjordbær
- salt
- peber
- olivenolie
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Skræl løget og skær det i tern. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær den i tern. Steg begge dele på en pande med lidt olie til de er blevet gyldne. Skub grøntsagerne ud i siden af panden, så der er plads til bøfferne i midten.2
Tilsæt lidt mere olie og steg bøfferne på hver sin side. Tilsæt fløde, vand, bouillon og timian og bland det med løg og peberfrugterne. Lad bøfferne koge videre i saucen til de er gennemstegte.3
Smag til med salt og peber og hvis du synes saucen er for tynd, kan du tilsætte lidt majsstivelse rørt op i vand. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.4
Skyl salaten og skær den i skriver. Skyl jordbærrene og skær dem i mindre stykker. Bland iceberg og jordbær og top med valgfri dressing.5
Har du nødder eller solsikkekerner på lager, så rist dem på en tør pande og brug dem som topping på salaten.6
Server hakkebøfferne med sauce, pasta og jordbærsalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære jordbær i skiver.