Tikka masala med kokosmælk og kartofler. Hertil agurk og æble.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 750 gramlammefjordskartofler
  • 400 gramfrossen tikka masala-blanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkagurk
  • 2 stkæbler
  • 1 spskmajsstivelse
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tikka masala med kokosmælk og kartofler. Hertil agurk og æble.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Tikka masala er en skøn indisk ret. Her har vi brugt en færdig tikka masala-blanding fra frost og tilsat hakkede tomater, kokosmælk og kartofler. Serveret med agurk og æble som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 750 gramlammefjordskartofler
  • 400 gramfrossen tikka masala-blanding
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 stkagurk
  • 2 stkæbler
  • 1 spskmajsstivelse
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og kog dem møre i letsaltet vand.

2. Varm en gryde op med olivenolie og svits tikka masala-blandingen. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.

3. Skyl agurk og æbler og skær dem ud efter eget ønske.

4. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i en kop og tilsæt det lidt efter lidt under omrøring. Tilsæt kartoflerne og lad retten simre i 5 min. Smag til med salt og peber.

5. Server tikka masalaen i skåle med agurk og æble som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og skære den efter eget ønske.

Ekstra smag: Top med friskpresset limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre