Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Tikka masala er en skøn indisk ret. Her har vi brugt en færdig tikka masala-blanding fra frost og tilsat hakkede tomater, kokosmælk og kartofler. Serveret med agurk og æble som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 750 gramlammefjordskartofler
- 400 gramfrossen tikka masala-blanding
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 stkagurk
- 2 stkæbler
- 1 spskmajsstivelse
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og kog dem møre i letsaltet vand.2
Varm en gryde op med olivenolie og svits tikka masala-blandingen. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.3
Skyl agurk og æbler og skær dem ud efter eget ønske.4
Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i en kop og tilsæt det lidt efter lidt under omrøring. Tilsæt kartoflerne og lad retten simre i 5 min. Smag til med salt og peber.5
Server tikka masalaen i skåle med agurk og æble som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurken og skære den efter eget ønske.
Ekstra smag: Top med friskpresset limesaft.