Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker risret med spidskål, rød peberfrugt, gulerødder og majs stegt med tacokrydderi, der giver masser af smag. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramris
- 0.5 stkspidskål
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkløg
- 285 gramløse majs
- 40 gramtaco krydderimix
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern (pas på fingrene!). Skyl peberfrugten og pil skrællen af løget. Skær peberfrugt og løg i små tern.3
Varm en dyb pande eller wok op med olivenolie og steg alle grøntsagerne.4
Vend risene sammen med grøntsagerne og smag til med tacokrydderi, salt og peber.5
Server den vegetariske risret og top evt. med friske krydderurter, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter.