Vegetarisk risret med tacokrydderi

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramris
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 285 gramløse majs
  • 40 gramtaco krydderimix
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk risret med tacokrydderi

I samarbejde med

3.7, Meget populær

En lækker risret med spidskål, rød peberfrugt, gulerødder og majs stegt med tacokrydderi, der giver masser af smag. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramris
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 285 gramløse majs
  • 40 gramtaco krydderimix
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern (pas på fingrene!). Skyl peberfrugten og pil skrællen af løget. Skær peberfrugt og løg i små tern.

3. Varm en dyb pande eller wok op med olivenolie og steg alle grøntsagerne.

4. Vend risene sammen med grøntsagerne og smag til med tacokrydderi, salt og peber.

5. Server den vegetariske risret og top evt. med friske krydderurter, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre