Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker cremet one pot pasta med squash, gulerødder, cherrytomater, oregano, majs og friskost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 20 stkcherrytomater
- 1 stksquash
- 400 gramfuldkornspastaskruer
- 150 gramrevne gulerødder
- 2 spsktørret oregano
- 1 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 7 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 285 gramløse majs
- 150 gramfriskost
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løg og hvidløg. Hak hvidløget fint og skær løget i tern. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt alle de øvrige ingredienser - undtagen majs og friskost, der skal vendes i til sidst.3
Bring hele molevitten i kog, skru ned for varmen og lad det hele simre i ca. 15 min. til pastaen er færdig. Husk at røre undervejs.4
Dræn majsene for væde. Vend majs og friskost i pastaretten og smag til med salt og peber.5
Server i dybe tallerkener. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og hælde vand i gryden.