Vegetarisk paprikagryde med kidneybønner. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 100 gramrevne gulerødder
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dåsekidneybønner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Vegetarisk paprikagryde med kidneybønner. Hertil ris.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker gryderet med grøntsager og kidneybønner i en cremet sovs af cremefine og paprika serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 spskpaprika
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 100 gramrevne gulerødder
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dåsekidneybønner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Pil skrællen af løg og hvidløg. Skær løget i små tern og hak hvidløget fint.

3. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits paprika, champignoner, peberfrugt, løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, gulerødder, cremefine, bouillon og drænede kidneybønner og lad det hele simre i ca. 15-20 min. - og gerne længere, hvis du har tid. Smag til med salt og peber.

4. Server paprikagryden med dampende varme ris og top evt. med persille, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Frisk hakket persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre