Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Vi har lavet en super hurtig omgang aftensmad med stegte kartofler vendt i hvidløg og timian, som vi serverer med stegte kyllingfileter og tzatziki. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- Kartofler og kylling
- 700 gramkartofler på glas
- 1 fedhvidløg
- 0.5 spsktørret timian
- 450 gramkyllingefilet
- olivenolie
- Tzatziki
- 1 stkagurk
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 fedhvidløg
- peber
- salt
Fremgangsmåde
1
Begynd med at hælde vandet fra kartoflerne. Steg dem i olie på en pande sammen med presset hvidløg og timian - vend dem undervejs.2
Skær hver kyllingefilet i fire lange stykker. Krydr med salt og peber og steg dem på en pande i olivenolie til de er gennemstegt. Du kan evt. sætte dem på spyd, hvis ungerne synes det er lækkert.3
Skyl og riv agurken på den grove side af et rivejern. Dræn vandet fra ved at klemme agurkestrimlerne mellem dine hænder. Bland dem med creme fraiche og presset hvidløg og smag til med salt og peber.4
Server kyllingerne med stegte kartofler og tzatziki. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at rive agurkerne.