Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtige bøffer skåret af svinefilet og serveret med nye kartofler, flødesauce og sommerslaw med kål, radiser og dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 1 stkmarineret grillfilet
- 2 dlpiskefløde
- 1 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 350 gramfærdig sommerslaw
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand. Hvis kartoflerne er store, så skær dem i mindre stykker.2
Skær fileten til bøffer. Steg bøfferne på en pande i olie eller på grillen, hvis vejret er til det. Husk at få alt marinaden med, da det giver en lækker sauce.3
Når bøfferne er brunet på begge sider tilsættes fløde, vand og smuldret bouillon. Lad det simre til kødet er gennemstegt. Smag saucen til med salt og peber. Er saucen for tynd, kan du tilsætte majsstivelse rørt ud i lidt vand.4
Bland den færdige sommerslaw med den medfølgende dressing.5
Server bøfferne med kartofler, sauce og sommerslaw. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande salaten.