Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
De fleste børn (og voksne!) er vilde med nuggets. Her serverer vi dem med sprøde kartofler, sennepsdressing og granatæblesalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramfrosne halve kartofler
- 750 gramkyllingenuggets
- 50 grampinje- eller græskarkerner
- 0.5 stkspidskål
- 1 stkgranatæble
- 1 stkøkologisk citron
- 1 dlcreme fraiche 9 %
- 1 spskdijonsennep
- 1 fedhvidløg
- mayonnaise
- salt
- peber
- ketchup
- bagepapir
- rapsolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.2
Læg de frosne kartofler på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.3
Steg kyllingenuggets på begge sider i rigeligt olie på en pande til de er gyldne og sprøde.4
Rist kernerne på en tør pande til de har taget farve. Køl dem af på en tallerken. Skær spidskål i tynde strimler. Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål (..pas på tøjet)!5
Bland spidskål med granatæbler, ristede kerner, revet citronskal, citronsaft, olie, salt og peber.6
Bland creme fraiche med mayo efter smag, sennep og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.7
Server de sprøde nuggets med kartofler, salat, dressing og ketchup. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at presse granatæblekernerne ud i en skål. De kan også smage saucen til.