Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her serverer vi en lækker fiskeret med torsk inspireret af ristaffel. Vi har lavet karrysovsen af frosne suppeurter, kokosmælk og karry. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetis. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 fedhvidløg
- 2 spskkarry
- 350 gramfrosne suppeurter
- 4 dlkokosmælk
- 3 dlvand
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 225 gramtorskefilet
- 250 gramgrønne asparges
- 2 stkbananer
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Varm en gryde op med olivenolie og svits hvidløg, karry og de frosne suppeurter.3
Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon, lad det simre i ca. 15 min. og blend så sovsen med en stavblender. Smag til med salt og peber.4
Skær torskefileterne i mundrette bidder, tilsæt dem i karrysovsen og lad det hele simre i ca. 10 min.5
Knæk den nederste del af aspargesene og smid væk. Skyl aspargesene og blancher dem i ca. 1 min. i spilkogende vand.6
Pil skrællen af bananerne og skær dem i skiver. Anret banan og peanuts i små skåle.7
Server torsk i karry med dampende varme ris, topping og asparges som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle bananerne og skær dem i skiver.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter.