Torsk i karry med ris, banan og peanuts. Hertil grønne asparges.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 fedhvidløg
  • 2 spskkarry
  • 350 gramfrosne suppeurter
  • 4 dlkokosmælk
  • 3 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramtorskefilet
  • 250 gramgrønne asparges
  • 2 stkbananer
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Torsk i karry med ris, banan og peanuts. Hertil grønne asparges.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her serverer vi en lækker fiskeret med torsk inspireret af ristaffel. Vi har lavet karrysovsen af frosne suppeurter, kokosmælk og karry. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetis. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 fedhvidløg
  • 2 spskkarry
  • 350 gramfrosne suppeurter
  • 4 dlkokosmælk
  • 3 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramtorskefilet
  • 250 gramgrønne asparges
  • 2 stkbananer
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Varm en gryde op med olivenolie og svits hvidløg, karry og de frosne suppeurter.

3. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon, lad det simre i ca. 15 min. og blend så sovsen med en stavblender. Smag til med salt og peber.

4. Skær torskefileterne i mundrette bidder, tilsæt dem i karrysovsen og lad det hele simre i ca. 10 min.

5. Knæk den nederste del af aspargesene og smid væk. Skyl aspargesene og blancher dem i ca. 1 min. i spilkogende vand.

6. Pil skrællen af bananerne og skær dem i skiver. Anret banan og peanuts i små skåle.

7. Server torsk i karry med dampende varme ris, topping og asparges som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle bananerne og skær dem i skiver.

Ekstra smag: Top med friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre