Falafler med sprød salat og ovnbagte kartofler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 125 gramblåbær
  • 350 gramfærdig sommerslaw
  • 300 gramfalafler
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Falafler med sprød salat og ovnbagte kartofler

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Falafler er en slags vegetariske frikadeller, som de fleste børn er ret vilde med. Her serverer vi dem sammen med en sprød salat og ovnbagte kartofler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 35 gramspæde spinatblade
  • 125 gramblåbær
  • 350 gramfærdig sommerslaw
  • 300 gramfalafler
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i både, vend med lidt olivenolie, salt og peber og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skyl spinat og blåbær og vend dem sammen med sommerslaw, olivenolie, salt og peber. Gem den tilhørende dressing der skal vendes sammen med creme fraichen.

4. Fordel falaflerne ovenpå kartoflerne og lad dem bage med de sidste 15 min.

5. Rør creme fraichen sammen med dressingen og smag til med salt og peber.

6. Server falaflerne med ovnbagte kartofler, sprød kålsalat og dressing som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle blåbær og spinat.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre