Max 15 min.: Spaghetti carbonara med bacon

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramfuldkornsspaghetti
  • 200 grambacon i tern
  • 100 gramrevet parmesan
  • 4 stkpasteuriserede æggeblommer
  • 1 dlpiskefløde
  • 3 stksnackagurk
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Spaghetti carbonara med bacon

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

En lynhurtig spaghetti carbonara med stegt bacon, æggeblommer og parmesanost. Vi serverer carbonaraen med agurkestave som tilbehør. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramfuldkornsspaghetti
  • 200 grambacon i tern
  • 100 gramrevet parmesan
  • 4 stkpasteuriserede æggeblommer
  • 1 dlpiskefløde
  • 3 stksnackagurk
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Bring pastaen i kog i en gryde med rigeligt med saltet vand.

2. Læg baconen på en stor kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød.

3. Riv parmesanen, hvis den ikke allerede er det, og pisk sammen med æggeblommer, fløde og lidt salt og peber i en skål.

4. Når spaghettien er al dente, hældes vandet fra - gem lidt af pastavandet til senere.

5. Sluk for panden med bacon og vend den dampende varme pasta sammen med æggeblandingen. Rør godt rundt og smag til med salt og peber. Vendt evt. lidt af pastavandet med rundt, hvis du vil have lidt mere sauce.

6. Skyl agurkerne og server carbonaraen i dybe tallerkener med lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege bacon på panden.

Vi har brugt pasteuriserede æg i opskriften, men oprindeligt bruges friske æg, der tilberedes af den brandvarme pasta. Bruger du almindelige æg, skal de være friske og af god kvalitet.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre