Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
15 min
Det er super nemt og hyggeligt at lave små tærter ud af tarteletter. Vi fylder dem med chorizo og forårsløg og topper med revet ost. Hertil serverer vi en hurtig og lækker salatblanding. Har du tid tilovers, kan du blande den selv. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- Minitærter
- 3 stkforårsløg
- 80 gramchorizo i skiver
- 4 stkæg
- 1 dlymer
- 10 stktarteletter
- 140 gramrevet mozzarella 13%
- 8 stkradiser
- 250 gramløse majs
- 235 gramsalatskålen salatblanding
- Dressing
- 3 dlymer
- 1 fedhvidløg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Skær top og bund af forårsløgene, rens dem grundigt og skær dem i små ringe. Skær chorizopølse i tern.3
Slå æggene ud og pisk dem sammen med ymer. Tilsæt chorizo, forårsløg, salt og peber til massen. Hæld æggeblandingen i tarteletterne, så de er fyldt 3/4 op. Top med revet ost.4
Har du æggemasse tilovers, kan du bage resten i muffinforme til små omeletter. Bag tarteletterne i ca. 20 minutter i ovnen til massen er stivnet hele vejen igennem.5
Skyl radiserne og skær dem i skiver. Dræn majsene for vand. Bland majs og radiser sammen med salaten.6
Lav en hurtig dressing af ymer og presset hvidløg og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten eller server den i en skål ved siden af.7
Server de små tærter med salaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skylle og skære forårsløg i mindre stykker. De kan også piske æggemassen sammen.